Ruilen en retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren binnen 14 dagen. De retourkosten zijn voor de klant.

Stappenplan retourneren:

  1. Vul het retourformulier volledig in. Zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Retourformulier niet ontvangen of kwijt? Print hem dan hier uit!
  2. Verpak de besteling en voeg het retourformulier toe. 
    De retourartikelen dienen in originele verpakking, met label nog bevestigd en onbeschadigd te zijn. 
  3. Verstuur het pakket met een verzenddienst naar keuze en naar onderstaand adres.
    De kosten hiervoor zijn op eigen rekening en risico. 

BijGingie
t.a.v. Klantenservice 
Weth. van Berkelstraat 7 
5324 CV Ammerzoden 

Mocht je bij ons om de hoek wonen, na een belletje of appje is retourneren aan de deur ook mogelijk. 

         4. Je krijgt van ons een e-mail zodra wij je retour behandeld hebben. Dit zal doorgaans binnen 3 werkdagen na ontvangst zijn. Indien van toepassing wordt het retourbedrag binnen ca. 7 dagen overgemaakt naar jouw bankrekening. 

 

Levertijd en verzenden (eventueel af te halen op afspraak)

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk te versturen. De levertijd kan 3 werkdagen bedragen echter streven wij er naar om de bestelling dezelfde werkdag nog te versturen. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van de bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:
€3,95 voor brievenbuspakketjes
€6,95 voor pakketjes die niet in de brievenbus passen
Gratis voor bestellingen vanaf € 45,-

 

De levering verloopt via DHL, maar mocht je liever een andere leverancier willen, geef dit dan even aan in de opmerkingen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, er wordt wel een track en trace code verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Er is ook een mogelijkheid om producten op ons bezoekadres af te halen. Indien je daar gebruik van wilt maken kun je ons even een belletje of een appje doen om een afspraak te maken.

 

© 2019 - 2024 BijGingie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel